ΑρχικήEurovisionologyΦωκάς Ευαγγελινός: «Υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά και θα το διαπιστώσετε εκείνη την...

Φωκάς Ευαγγελινός: «Υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά και θα το διαπιστώσετε εκείνη την ώρα»- Με παραδοσιακό μαντήλι στη σκηνή η Μαρίνα Σάττι

Ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνεργασίας του με την Μαρίνα Σάττι.

«Δεν είμαι ο Mr Eurovision, απλά αγαπάω την Eurovision», είπε γελώντας.

«Με έναν τρόπο είχε ειπωθεί ότι δεν θα πάω φέτος στη Eurovision, ενώ η Μαρίνα με ήθελε από ότι έμαθα. Μιλάω με έναν φίλο της που είναι και παραγωγός και μου λέει “Φωκά δεν θα πας στη Eurovision” και λέω “όχι ρε γαμώτο είναι και η Σάττι, αλλά μάλλον έχει την ομάδα της”. Με ρώτησε αν θα πήγαινα και λέω φυσικά και θα πήγαινα. Σε δύο λεπτά με πήρε τηλέφωνο».

«Ο ενθουσιασμός μου είναι ότι πρώτη φορά η Ελλάδα πάει με κάτι διαφορετικό σαν άκουσμα και πόσο μάλλον με τη Μαρίνα η οποία πρεσβεύει και όλο το διαφορετικό. Το κομμάτι έχει λυρικά σημεία, έχει χορευτικά σημεία, έχει πολύ δυναμικά εκεί θα δεις και μια Μαρίνα που θα ερμηνεύει όλο αυτό και υποκριτικά και ενεργειακά», συνέχισε.

«Επειδή ακούω συνέχεια για εύρημα και ποιο είναι αυτό. Εγώ θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά και θα το διαπιστώσετε εκείνη την ώρα. Δεν είναι το μονοπλάνο, γιατί αυτό που με εμπνέει από τη Μαρίνα είναι η αμεσότητά της», τόνισε.

«Αυτό που νιώθω ότι έχει το Zari είναι ότι κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου, δεν ξέρω γιατί μου βγαίνει αυτό».

Με παραδοσιακό μαντήλι στη σκηνή η Μαρίνα Σάττι

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ένα από τα κύρια στοιχεία της σκηνικής παρουσίας της Ελλάδας στην Eurovision θα είναι το μαντήλι, που συμβολίζει, εκτός από την ελληνική παράδοση, την ένωση των λαών.