ΑρχικήEurovisionologyΗ Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές- Η απάντηση...

Η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές- Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι στα επικριτικά σχόλια για το «Ζάρι»

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί σχετικά με την εικόνα της Ελλάδας που παρουσιάζει μέσα από το «Ζάρι».

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος ζήτησε τη γνώμη της Μαρίνας Σάττι για τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί τόσο το τραγούδι, όσο και το βίντεο κλιπ της φετινής μας συμμετοχής στην Eurovision.

«Πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα αυτή, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα ότι θεωρεί λογικό το να μην αρέσει σε όλους το τραγούδι. 

«Πίστευα και ακόμα πιστεύω στο τραγούδι. Ακόμα και να γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα κάτι», πρόσθεσε.

Όσο για το γούρι που θα έχει μαζί της στη σκηνή, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Είναι ένα ματάκι που μου έδωσε ο Θάνος, που κάνω μαζί του γυμναστική και μου είχε πει «το είχα πάρει για να στο δώσω πριν το Μάλμε αλλά αισθάνομαι ότι το χρειάζεσαι νωρίτερα».

Για το φόρεμά της στη σκηνή της Eurovision, είπε: «Δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη, προς το παρόν έχει αυτό το mix and match εφέ».