Σενάριο «ανασχηματισμού» για…λοιμωξιολόγους

7 mins read

Υπάρχει, όπως μαθαίνω, μια συζήτηση στο εσωτερικό της κυβέρνησης ως προς τη μορφή και τη λειτουργία της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που αυτή τη στιγμή έχει 33 μέλη και, όπως και να το κάνουμε, το σχήμα πλέον είναι αρκετά μεγάλο.

Όπως μου έλεγε αρμόδια πηγή που σας εγγυώμαι ότι ξέρει καλά όλες τις διεργασίες, υπάρχει η σκέψη ότι η μορφή της Επιτροπής ως έχει σήμερα έχει κλείσει τον κύκλο της.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι αλλαγές θα δρομολογηθούν αύριο, με δεδομένο και τον προβληματισμό για την πορεία της πανδημίας, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα. Δεν μπορείς, δηλαδή, με την κατάσταση ακόμα εν εξελίξει να αλλάξεις πράγματα εν μια νυκτί.

Όπως λέγεται, όμως, ίσως χρειαστεί ένα πιο ευέλικτο και μικρό σχήμα. Μάλιστα, άλλη πηγή, επίσης με καλή γνώση των διεργασιών, μου έλεγε ότι οι αλλαγές θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό, λόγω της πολυφωνίας ενίοτε.

Το επόμενο διάστημα λοιπόν θα γίνει η τελική στάθμιση και θα ληφθούν οι αποφάσεις τόσο για το εύρος, όσο και για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής, αν θα έχει δηλαδή πιο “συμβουλευτικό” χαρακτήρα.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα