Μένουμε σπίτι, βάζουμε τα παιδιά στην κουζίνα

7 mins read

Η καραντίνα συνεχίζεται, τα σχολεία παραμένουν κλειστά για άλλον ένα μήνα το λιγότερο κι επιτέλους οι οικογένειες περνούν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί.

Δε λέω, η συνεχής και υποχρεωτική συγκατοίκηση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά είναι μονόδρομος σε καταστάσεις σαν αυτή που ζούμε…

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει άλλη επιλογή, το μόνο που μπορούμε, και οφείλουμε να κάνουμε, είναι να περάσουμε αυτές τις μέρες όσο πιο ευχάριστα και δημιουργικά γίνεται! Πώς; Μα βάζοντας τους μικρούς μας φίλους στην κουζίνα!

Σκεφτείτε την ώρα της μαγειρικής σα μια ευκαρία να κάνετε κάτι με τα παιδιά σας. Επιλέξτε απλές συνταγές, με υλικά που έχετε στο σπίτι (γιατί όπως έχουμε πει, βγαίνουμε μόνο αν υπάρχει πραγματική ανάγκη!) και απολαύστε τους καρπούς της δουλειάς σας όλοι μαζί!

Οι επιλογές για το τι θα φτιάξετε είναι αμέτρητες, αλλά εμείς σας προτείνουμε κάτι γλυκό, γιατί ξέρουμε την αδυναμία των παιδιών! Η συγκεκριμένη συνταγή έχει διάφορες παραλλαγές, οπότε μπορείτε να την προσαρμόσετε ανάλογα με το τι έχετε στο ψυγείο και το ντουλάπι σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Marilistable.com

Facebook Comments