Ευθέως κατά Πολάκη ο Γεροτζιάφας: «Une connerie και μισή ότι θα είχαν αποφευχθεί χιλιάδες θάνατοι με τα μονοκλωνικά»

9 mins read

Στα μονοκλωνικά αντισώματα και το κατά πόσο εν τέλει βοηθούν, ειδικά στην Όμικρον, αναφέρθηκε και σε τηλεοπτική συνέντευξη αλλά και σε ανάρτηση ο καθηγητής Αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

O καθηγητής ο οποίος είναι και μέλος του think tank του Αλέξη Τσίπρα, σε αντίθεση με τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος επίμονα ζητά τη χρήση των μονοκλωνικών, ο κ. Γεροτζιάφας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για ένα “ψευδοδίπολο” και ανέφερε ότι “από ότι φαίνεται δεν βοηθούν στην Όμικρον και θα πρέπει να βγει καινούργια γενιά καθώς σχεδιάστηκαν για το αρχικό στέλεχος του ιού”. 

 

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του έγραψε Καταλαβαίνουμε λοιπόν οτι οι υπολογισμοί του τύπου αν η Ελλάδα είχε τα μονοκλωνικά αντισώματα θα είχαν αποφευχθεί τόσες χιλιάδες θάνατοι είναι – για να το πω στα γαλλικά – une connerie και μισή”. 

Μάλιστα, προσθέτει “Το δε δίπολο που πονηρά έστησαν οι αντιεμβολιαστές “θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα και όχι εμβόλιο” ή η λαϊκιστική bourde του στυλ “φέρτε τα μονοκλωνικά αντισώματα στον λαό” όχι μόνο είναι αποπροσανατολιστικά αλλά συνέβαλαν στην διασπορά της σύγχυσης σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού, στην ενίσχυση της απροθυμίας και καχυποψίας των πιο ανενημέρωτων πολιτών να εμβολιαστούν και στον αποπροσανατολισμό της διεκδίκησης από τον κύριο στόχο που είναι η οργάνωση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και η αύξηση των δαπανών για το ΕΣΥ και την δημόσια υγεία.” 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα