Η Όλγα Κεφαλογιάννη με τις αδελφές της με κρητικές στολές (photo)

8 mins read

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ολγα Κεφαλογιάννη, όπως σημείωσε στο προφίλ της, δεν έχει συναντηθεί με τις αδελφές της, Χριστίνα και Δανάη, από την αρχή του lockdown και της λείπουν πάρα πολύ. 

Ψάχνοντας το αρχείο με τις φωτογραφίες της, η Ολγα Κεφαλογιάννη βρήκε μία με τις δύο αδελφές της, όπου φορούν παραδοσιακές στολές της Κρήτης.

Η φωτογράφιση έγινε πριν από 5 χρόνια για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για καλό σκοπό. 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ποστ: «Πριν από 5 χρόνια φωτογραφηθήκαμε με τις αδελφές μου Χριστίνα και Δανάη φορώντας παραδοσιακές στολές της Κρήτης από τη συλλογή του Λυκείου Ελληνίδων για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για τη στήριξη του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής «Το Αρκάδι». Βρήκα σήμερα τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας. Δεν έχουμε βρεθεί με τις αδελφές μου από την αρχή του αποκλεισμού και αυτό μου έχει στοιχίσει. Η αγάπη τους και η στήριξή τους είναι τα μεγαλύτερα συναισθηματικά εφόδια στη ζωή μου. Κι εκείνες ξέρουν ότι θα έκανα τα πάντα για να είναι ευτυχισμένες. Στις αληθινές, βαθιές, αυθεντικές σχέσεις αγάπης και στοργής!».

Και οι τρεις τους είναι μελαχρινές και μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία.

Facebook Comments