Η Μιλένα Αποστολάκη γειτόνισσα με τη Ρωσίδα κατάσκοπο

6 mins read

Στην πολυκατοικία που κατοικούσε η Ρωσίδα κατάσκοπος «Μαρία Τσάλλα» έμενε η πρώην υπουργός και υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο βόρειο τομέα της Β Αθήνας, Μιλένα Αποστολάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι αυτό που την έκανε εντύπωση ήταν το κατάστημα με προϊόντα ραπτικής που διατηρούσε δίπλα στο σπίτι της: «Ήταν ένα μαγαζί με μια μεγάλη πινακίδα με αγλλικά γράμματα που λεγόταν «Γαλάζιο», το οποίο θα χαρακτήριζα εναλλακτικό».

«Το μόνο που έβλεπα εκεί ήταν ένα νεαρό κορίτσι που έπλεκε, μια εικόνα αρκετά περίεργη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πώς θα έβγαζε τα έξοδά του, τα περιορισμένα έξοδά του» συνέχισε η κυρία Αποστολάκη, η οποία πρόσθεσε ότι «με τη δύναμη της στατιστικής μπορώ να σας πω ότι δεν έμπαινε κανείς στο μαγαζί αυτό έβλεπα μόνο μια νεαρή γυναίκα που έπλεκε», πρόσθεσε.

Όπως δήλωσε η κυρία Αποστολάκη η Ρωσίδα κατάσκοπος «έμενε στον 2ο όροφο κι εγώ στον 5ο. Την είχα συναντήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διασταυρωνόμασταν, η επαφή μας ήταν μια “καλησπέρα” που ήταν άψογη».

Facebook Comments