Όταν ο Παπαγγελόπουλος εκθείαζε τον Αγγελή: “Ικανός, έντιμος και αδάμαστος”

11 mins read

Στροφή 180 μοιρών αποδεικνύεται ότι έχει κάνει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σχετικά με το πρόσωπο του Δημήτρη Αγγελή, καθώς σήμερα από το βήμα της Βουλής τον χαρακτήρισε σκευωρό και φαντασιόπληκτο ενώ μόλις τρία χρόνια πριν τον αποθέωνε!

Συγκεκριμένα, σε ομιλία του στις 19 Μαρτίου του 2016 ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφερόμενος στον εισαγγελέα Εφετών, τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να μιλήσουμε επίσης όχι μόνο για την ανυπόστατη νομικά και ουσιαστικά αβάσιμη καταγγελία της κυρίας —-, όπως θα αποδείξω μετά από λίγο, αλλά και για τις καταγγελίες άλλων εισαγγελέων και ειδικά του ικανού, έντιμου και αδάμαστου εισαγγελέα εφετών Γιάννη Αγγελή και για τον τρόπο που αυτός παρεμποδίστηκε στο έργο του και εξουδετερώθηκε».

Το βράδυ της Τρίτης ωστόσο, κατά την ωριαία ομιλία του στη Βουλή, δεν επανέλαβε τα ίδια διθυραμβικά σχόλια για τον δικαστικό λειτουργό. Αντιθέτως, ανέφερε: Ας δούμε ποιος είναι ο κ. Αγγελης. Όλος ο Άρειος Πάγος, δικηγόροι, εισαγγελείς και πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις γνώσεις του, το χαρακτήρα του και κυρίως τη συμπεριφορά του. Οι συνειρμοί και η φαντασία Αγγελή τον οδηγούν στο Ρασπούτιν χωρίς κανένα άλλο στοιχείο. Τι είχε γίνει στη Βιέννη και φοβόταν ο κ. Αγγελής και προσπαθούσε να εξασφαλίσει προστασία από τον κ. Καλογήρου αυτός ο αδέκαστος εισαγγελέας που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του και παρέμβαση από υπουργό.

Όλα αυτά που λέει ο κ. Αγγελής για απομάκρυνση δική μου και της κ. Τουλουπάκη αν ισχύουν που εγώ δεν τα πιστεύω τότε η κ. Παπασπύρου και η κ. Δημητρίου τον έπιασαν κορόιδο γιατί και η κ. Τουλουπάκη έμεινε και εγώ υπουργός έμεινα. Αν ισχύουν όλα αυτά σκευωρός είναι ο κ. Αγγελής που συμμετέχει σε τέτοιες μαζώξεις».

Facebook Comments