«Πόλεμος» Γεωργιάδη – Πιερρακάκη – Λιβάνιου στο Warcraft: Ποιος αναδείχθηκε νικητής

16 mins read

Ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια έπαιξαν, σε ένα από τα περίπτερα της ΔΕΘ, οι Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Πιερρακάκης και Θεόδωρος Λιβάνιος.

Οι τρεις άνδρες έπαιξαν Warcraft III: Reforged στο Περίπτερο 17 της ΔΕΘ. Ποιος αναδείχθηκε νικητής;

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος, σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη, φαίνεται πως είναι ένας ανίκητος παίκτης στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι. Εκείνος, πάλι, ο οποίος, μάλλον δεν είναι και τόσο… φαν του βιντεοπαιχνιδιού είναι ο Θεόδωρος Λιβάνιος, ο οποίος έχασε από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη 

Με Kyriakos Pierrakakis και Thodoris Livanios παίξαμε Warcraft III: Reforged. Στο Hangar 17 της ΔΕΘ! Χαμός! Κέρδισα τον Θοδωρή αλλά έπεσα στον ανίκητο Κυριάκο….η φετινή ΔΕΘ φανταστική” έγραψε ενθουσιασμένος, παρά… την ήττα του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η ανάρτηση του κ. Πιερρακάκη

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε ανάρτησή του έγραψε:

“Με τον @AdonisGeorgiadi και τον @th_livanios στο Περίπτερο 17 της #ΔΕΘ_2021. Εκτός από ψυχαγωγία, το gaming παράγει ιδέες και δεξιότητες. Εκεί αποσκοπεί κι ο διαγωνισμός http://govtakeover.gr που ανακοινώσαμε σήμερα”.

Tι είναι το World of Warcraft

Το World of Warcraft (ή αλλιώς WoW) είναι MMORPG (μαζικό διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων πολλαπλών παικτών) που σχεδιάστηκε από την Blizzard Entertainment και κυκλοφόρησε στις 23 Νοεμβρίου του 2004 στη βόρεια Αμερική και στις 11 Φεβρουαρίου 2005 στην Ευρώπη. Διαδραματίζεται στο σύμπαν μεσαιωνικής φαντασίας του Warcraft, το Azeroth, όπως αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής Warcraft Orcs & Humans (1994).

Warcraft 3 Reforged Torrent Download Full Version (CPY Crack)

Με περισσότερους από 12 εκατομμύρια συνδρομητές, το World of Warcraft είναι αυτή την περίοδο το μεγαλύτερο MMORPG στον κόσμο σε αριθμό συνδρομητών, και κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες για το πιο δημοφιλές MMORPG.

Στο World of Warcraft υπάρχουν 2 αντίπαλες παρατάξεις (τα λεγόμενα factions), η Horde και η Αlliance. Στην Horde ανήκουν οι εξής φυλές: Orcs, Trolls, Undeads (ή αλλιώς Forsakens), Blood Elves και Taurens Goblins, ενώ στην Alliance ανήκουν οι φυλές Humans, Dwarves, Gnomes, Night Elves Draenei Worgens.

The RetroBeat -- Warcraft III: Reforged is a harsh lesson in reviving  classic games | VentureBeat

Η επιλογή της φυλής από τον παίκτη καθορίζει την παράταξη στην οποία ανήκει ο χαρακτήρας του και την περιοχή στην οποία ξεκινούν οι περιπέτειες του.

Αρχικά το World Of Warcraft (2004) επέτρεπε στον παίκτη να δημιουργήσει χαρακτήρα επιλέγοντας από 8 φυλές, αλλά η επέκταση The Burning Crusade αύξησε τον αριθμό των διαθέσιμων φυλών σε 10 με την ενσωμάτωση των Blood Elves και των Draenei.

Does Warcraft III: Reforged deserve the lowest Metacritic score? | Windows  Central

Κατά τη δημιουργία του χαρακτήρα τους οι παίκτες επιλέγουν ένα από τα εξής classes: druid (δρυΐδης), hunter (κυνηγός), mage (μάγος), paladin (ιππότης), priest (ιερέας), rogue (περιπλανητής), shaman (σαμάνος), warlock (μάγος δαιμόνων) και warrior (πολεμιστής).

 

Facebook Comments