Συγκλονίζει η Μιχαηλίδου που μίλησε για τον καρκίνο του πατέρα της

8 mins read

Στην εκπομπή Happy Day του Alpha μίλησε βιωματικά για τον καρκίνο η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Είπε, συγκεκριμένα:

«Ο καρκίνος είναι μία μάχη που δίνει όλη η οικογένεια, δηλαδή η μητέρα μου ήταν στρατιώτης στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου, που ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος με διδακτορικό, αξεπέραστο λόγο και σκέψη, όταν στο τέλος πήγε ο καρκίνος στον εγκέφαλο δεν καταλάβαινε τίποτα. Αυτό για τη μητέρα μου ήταν το πιο σκληρό απ’ όλα».

Και συνέχισε:

«Ο πατέρας μου διαγνώστηκε τον Ιανουάριο του 2021. Στο στάδιο που ήταν, οι πιθανότητες για επιβίωση πάνω από 5 χρόνια ήταν στο 6%. Λέει: θα το προσπαθήσω. Ήταν πολύ δυνατός. Βλέπεις τον άνθρωπό σου να λέει ότι θα τα καταφέρει κι εσύ να ξέρεις ότι δεν θα τα καταφέρει»

Η υφυπουργός Εργασίας θυμήθηκε τραυματικά βιώματα που την καθόρισαν. «Έβλεπα τον πατέρα μου να φοράει το βράδυ το σκουφάκι πριν κοιμηθεί, για να μη γίνει όλο το κρεβάτι μες στα μαλλιά, επειδή του έπεφταν από τον καρκίνο… και λες: ο πατέρας μου, που είναι τόσο όμορφος και περήφανος, το φοράει αυτό γιατί πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. Και είναι πολύ δύσκολο» ανέφερε για να καταλήξει:

«Είναι μια μάχη που εμείς χάσαμε αλλά πολλοί κερδίζουν. Η εικόνα των γυαλιών του πατέρα μου στο κομοδίνο χωρίς το πρόσωπό του ήταν γροθιά στο στομάχι».

 

Facebook Comments