Τα ΜΜΕ κατηγορεί η Τζάκρη για το δικό της παραλήρημα: «Το είπα ειρωνικά»

11 mins read

Οι δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, άναψαν φωτιές, και στον ΣΥΡΙΖΑ πλέον επιχειρούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Η Θεοδώρα Τζάκρη προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, ενώ σημειώνεται ότι το απόγευμα της Τρίτης, με εντολή του Αλέξη Τσίπρα, κλήθηκε από την Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη σε εξηγήσεις.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να ανασκευάσει, λέγοντας ότι οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν ενώ τις έγιναν αυστηρές συστάσεις τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τον τόνο της παρέμβασης.
Αναλυτικά η δήλωση της:
«Επειδή ορισμένα μέσα ενημέρωσης εμφανίζουν, σήμερα, αποσπασματικά και διαστρεβλωμένα την κριτική μου, σε χθεσινή μου συνέντευξη, απέναντι στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη, δίνοντας την εντύπωση ότι υιοθετώ χαρακτηρισμούς που οι πατριδοκάπηλοι και οι δήθεν εθνικόφρονες της Δεξιάς συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εναντίον της Προοδευτικής Παράταξης, καλώ όσους έσπευσαν να με κατηγορήσουν να ακούσουν το ηχητικό.
Έτσι θα κατανοήσουν πως όσα ειπώθηκαν δεν αποτελούν παρά ειρωνικό και εμφατικό λόγο, προκειμένου να αναδειχθούν οι αντιφάσεις της εξωτερικής πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη.»
Το θέμα, πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται λήξαν καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στον αυριανό «πρωινό καφέ» αναμένεται να τεθεί ζήτημα αναφορικά με το αν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παραμείνει στη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι η Θεοδώρα Τζάκρη χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «άπατρι» και «διεθνιστή», προκαλώντας την έντονη αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Facebook Comments