Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί για εξηγήσεις τον Πολάκη – Συνάντηση με Γεροβασίλη και Τζανακόπουλο

8 mins read

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη σε φιλικό τραπέζι εν μέσω lockdown έφερε ένα κύμα αντιδράσεων, και στο εσωτερικό του κόμματος, με αποτέλεσμα να κληθεί για εξηγήσεις στην Κουμουνδούρου.

κίνηση αυτή του βουλευτή,  όπως φαίνεται, προκάλεσε την ενόχληση της ηγεσίας, γεγονός που οδήγησε τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλο, και τη γραμματέα της ΚΟ, Όλγα Γεροβασίλη, να καλέσουν τον κ. Πολάκη, την Τετάρτη, προκειμένου προφανώς να του κάνουν συστάσεις.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που τα καμώματα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας έχουν προκαλέσει προβλήματα στην αξιωματική αντιπολίτευση -και όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι και η τελευταία.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο Παύλος Πολάκης, σε μια επίδειξη ανευθυνότητας και ενώ η χώρα είναι σε lockdown, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να γλεντάει με την παρέα του στην Κρήτη.

«Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου, του Γιάννη του Κουφαρδάκη και της γυναίκας του της Κατερίνας. «Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλάσει. Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες από το γλέντι.

Facebook Comments