ΑρχικήΠαραπολιτικάΤο βραδινό τετ α τετ Κασσελάκη- Νοτοπούλου μετά τη στήριξη της στη...

Το βραδινό τετ α τετ Κασσελάκη- Νοτοπούλου μετά τη στήριξη της στη Γεροβασίλη

Η Κατερίνα Νοτοπούλου ήταν η μοναδική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που πήρε δημοσίως ξεκάθαρη θέση υπέρ της υποψηφιότητας Γεροβασίλη στο επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υπόλοιποι ήταν πρώην βουλευτές ή γνωστά στελέχη όπως ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Χρήστος Σπίρτζης και άλλοι. Η εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη βουλευτής μάλιστα, δεν είχε διστάσει να μιλήσει για «έλλειμμα ηγεσίας» στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι «πέφτουμε σε πολιτικό κενό», ενώ η ομιλία της αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φαν του Κασσελάκη που είχαν κατακλύσει το συνέδριο.

Γι’ αυτό και έκανε εντύπωση που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα Κασσελάκη για ποτό μετά τη λήξη του Συνεδρίου. Όπως μαθαίνει το daily post ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να της μιλήσει ιδιαιτέρως παρά το χαλαρό κλίμα της βραδιάς, όπως και έγινε. Οι δυο τους συζήτησαν τετ α τετ, μακριά από τους υπόλοιπους, όχι σε έντονο τόνο πάντως. Κανείς δεν ξέρει τι ειπώθηκε, ωστόσο θα γίνει σαφές από τις τοποθετήσεις της κυρίας Νοτοπούλου το επόμενο διάστημα τι στάση θα κρατήσει απέναντι στη στρατηγική του Προέδρου.

Ο οποίος, όπως εκτιμάται, ξεκινά κινήσεις ώστε να αλλάξει πρόσωπα και πράγματα στα όργανα του κόμματος, ενώ δήλωσε ότι έχει εντολή από τη βάση για μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ