Αρβανίτης εναντίον Κούλογλου: «Σε όποιον δεν αρέσει, καλό ταξίδι- Να παρέμβουν τα όργανα»

14 mins read
Μετά τον Παύλο Πολάκη και τον Δημήτρη Παπαδημούλη, άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Αρβανίτης, τάσσεται κατά του Στέλιου Κούλογλου με αφορμή το άρθρο που έγραψε μερικές ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ και στο οποίο έκανε λόγο για «ισοπαλία» μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Αρβανίτης όχι μόνο ενοχλήθηκε, όπως ο Παύλος Πολάκης και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για το άρθρο του Στέλιου Κούλογλου μετά τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, αλλά ζητά και την παρέμβαση των αρμόδιων οργάνων.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ τόνισε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί το εγώ του καθενός να προσπερνάει το συνολικό εμείς».

«Θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να δημιουργεί προσωπική ατζέντα. Και δεύτερον, δεν είναι δυνατόν να έχουμε ερωταπαντήσεις στελεχών στο facebook», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Ορθά-Κοφτά και τον Απόστολο Λυκεσά ο κ. Αρβανίτης, προσθέτοντας πως «όταν είσαι μέλος του κόμματος και ευρωβουλευτής υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες και δεν μπορείς να αλλάζεις ατζέντα μερικές ώρες μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος».

«Η προσωπική μου γνώμη είναι πως είναι τελείως άτοπο, λάθος, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα η άποψη του. [..] Το παιχνίδι έχει κανόνες σε ότι αφορά τις διαδικασίες, δεν είμαστε πολιτευτές, είμαστε επαγγελματικά στελέχη του κόμματος», ανέφερε στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παράλληλα ο κ. Αρβανίτης δήλωσε πως «ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν ο καθένας, για όποιο λόγο, και δεν είναι μόνο ο Κούλογλου, αλλάζει την ατζέντα όταν το κόμμα πάει να πάρει μια στροφή ή να βάλει ένα θέμα. Το θεωρώ λάθος. [..] Η αριστερά δεν είναι αυτό, υπάρχουν όργανα, συντεταγμένες και διαδικασίες. Σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει καλό ταξίδι και να είναι καλά. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και δεν μπορεί να ασχολείται με το εγώ του καθενός».

«Δεν μπορεί το εγώ του καθενός να προσπερνάει το συνολικό εμείς, είναι πολύ εγωιστικό, δεν πάει έτσι, είναι για άλλο χώρο. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες τους, και τα όργανα να αναλάβουν τις ευθύνες τους», σημείωσε.

Facebook Comments