ΑρχικήΠολιτικήΜαρινάκης για τον τελικό Κυπέλλου χωρίς κόσμο: «Ανεξήγητη η διαχείριση και η...

Μαρινάκης για τον τελικό Κυπέλλου χωρίς κόσμο: «Ανεξήγητη η διαχείριση και η απόφαση της ΕΠΟ»

Στην απόφαση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

 

 

«Αυτή δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης. Η ελληνική πολιτεία δια των αρμόδιων αρχών, εν προκειμένω της ΕΛΑΣ, δίνει κάθε αναγκαία διαβεβαίωση για να διοργανωθεί με φιλάθλους ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος. Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, είναι απόφαση όμως της ΕΠΟ, ανεξήγητη θα έλεγα συνολικά η διαχείριση και η απόφαση», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας ότι «στην ίδια χώρα διοργανώνεται ένα ευρωπαϊκός τελικός του Conference League με την συμμετοχή μιας ελληνικής ομάδας και είναι μια αντίφαση που πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επελέγη το μοναδικό γήπεδο της Superleague που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία για τις κάμερες και αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας. Είναι κρίμα πραγματικά και ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά».