Μητσοτάκης: Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι

6 mins read

‘Ανοιγμα σε όλους τους πολίτες, εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, σε εκείνους που επιλέγουν την αποχή και σε ψηφοφόρους που ταλαντεύονται έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος της ΝΔ για την υγεία.
Αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει γίνει η διάγνωση, τα συμπτώματα είναι διαπιστωμένα εργαστηριακά σε όλο τον (πολιτικό) οργανισμό και η μόνη θεραπεία είναι οι εκλογές.
“Είμαστε σε προεκλογική χρονιά” τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. “Πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη ζωή” επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης. Σχετικά με το πρόγραμμα υγείας είπε ότι είναι ολοκληρωμένο και κοστολογημένο με έμφαση στην πρόληψη. Επίσης προανήγγειλε την πρόσκληση 1.500 νοσηλευτών ενώ παρουσιάστηκαν με λεπτομέρειες οι βασικοί άξονες του προγράμματος.
“Δε θα μιλήσω σήμερα για υπουργό Υγείας με το τσιγάρο στο στόμα ¨είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ και δεσμεύθηκε ότι από τη Δευτέρα μετά τις εκλογές θα απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα