Μητσοτάκης: Κομματικός υπάλληλος ο Νίκος Βούτσης

14 mins read

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μιλώντας στη σύσκεψη των τομεαρχών ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι ‘τις μέρες αυτές όλοι συνειδητοποιούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βυθίζει τη χώρα στη λάσπη της πολιτικής συναλλαγής συμπληρώνοντας πως μία βαριά πολιτική δυσοσμία αναδύεται για να παίξει αυτή την τελευταία πράξη της η κυβέρνηση μειοψηφίας, νοικιάζει κομπάρσους.
«Άλλοι ενώ παραμένουν σε άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα, στηρίζουν άλλο κόμμα. Πρόκειται για πλειοψηφίες ευκαιρίες», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που «κάρφωσε» τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι χρειάστηκε μία ολόκληρη εβδομάδα χρειάστηκε για να διαχειριστεί τους εκβιασμούς του Πάνου Καμμένου.
O πρόεδρος της Βουλής δυστυχώς αποδείχτηκε κομματικός υπάλληλος. Θα έπρεπε να είχε επιστρέψει την επιστολή του πρωθυπουργού όπως και τις επιστολές των έξι βουλευτών. Οι συσχετισμοί στη Βουλή δεν μπορεί να διαμορφώνονται από πολιτικούς γυρολόγους», πρόσθεσε.
Το λάθος της Συμφωνίας των Πρεσπών ανοίγει πολλές πληγές αλυτρωτισμού τις οποίες θα βρούμε μπροστά μας, σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθαρίζοντας ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει και το πρωτόκολλο ένταξης της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ.
«Στην πράξη ο όρος “Βόρεια Μακεδονία” θα εκπέσει. Ο κ. Τσίπρας είπε ναι εκεί που όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί είπαν όχι. Δεν ξέρω για ποια ανταλλάγματα αλλά παρέδωσε το πιο ισχυρό μας χαρτί, την είσοδο στο ΝΑΤΟ. Επιμένει να προσβάλλει τους Έλληνες, τους αποκαλεί ακόμα και άμυαλους.
Όποιος δηλαδή διαφωνεί με τον κ. Τσίπρα δεν έχει μυαλό. Είναι ντροπή αυτή η αλαζονεία. Εμείς αναδείξαμε τα ολέθρια λάθη της μυστικής διπλωματίας του ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικά μίλησα παντού στην Ευρώπη, όταν χρειάστηκε διαφώνησα με πολύ ισχυρούς παράγοντες όπως η κυρία Μέρκελ.
Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, ξέρω ότι δεν με έκανε συμπαθή σε ορισμένα κέντρα απόφασης αλλά έχω την συνείδησή μου ήσυχη. Θα καταψηφίσουμε το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ, την Παρασκευή. Θα αγωνιστώ για να προστατεύσουμε τα Μακεδονικά μας προϊόντα. Δεν απεμπολώ το δικαίωμα του Βέτο σε κάθε κεφάλαιο που αφορά στην ενταξιακή διαπραγμάτευση των Σκοπίων στην ΕΕ», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα