Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία- Προσευχόμαστε για τον αστυνομικό»

10 mins read

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, με ανάρτησή στην πλατφόρμα Χ, συγχαίρει την Ελληνική Αστυνομία για την άμεση αντίδρασή της και τον εντοπισμό του δράστη.

Παράλληλα ο κ. Οικονόμου, αναφέρει ότι οι προσευχές όλων είναι είναι για τον τραυματία αστυνομικό που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου αναφέρει: Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία, που κατάφερε πολύ γρήγορα -με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα- να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη. Συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στην ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση μαζικής προσαγωγής το βράδυ της επίθεσης. Ο δράστης, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προσήχθησαν. Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων χούλιγκανς, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν. Προσευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο για τον τραυματία αστυνομικό, που δίνει τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο”.

Η ανάρτηση Οικονόμου

Facebook Comments

Τελευταία Νέα