ΑρχικήΠολιτικήΒούτσης "αδειάζει" Πολάκη

Βούτσης "αδειάζει" Πολάκη

Τον Παύλο Πολάκη “άδειασε” ο Νίκος Βούτσης καυτηριάζοντας το ύφος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα» και απαντώντας σχετικά με την υπόθεση Πολάκη και τους χειρισμούς του, ο κ. Βούτσης δηλώνει ότι ο κ. Πολάκης «έχει αδικήσει τον εαυτό του -κι όχι μόνο- με προσωπικές αναφορές και ύφος που έδωσαν έδαφος για αντιπαράθεση αλλά και για στοχοποίηση από πλευράς της αντιπολίτευσης».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ν. Βούτσης τονίζει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2019 και επισημαίνει ότι «η φιλολογία περί αριστερών ή δεξιών παρενθέσεων έχει πολλαπλά διαψευσθεί στην πράξη επί τετραετία και δεν έχει καμία βάση προφανώς και για το μέλλον». «Άλλωστε η πρόταση του πρωθυπουργού, από τώρα, για τον νυν ΠτΔ κ. Προκόπη Παυλόπουλο, νοηματοδοτεί απολύτως την ειλικρίνεια των συνταγματικών προτάσεων που υπέβαλε η σημερινή πλειοψηφία και οι οποίες θεωρώ ότι θα ψηφισθούν και πάλι στη δεύτερη ψηφοφορία στις 14 Μαρτίου» υπογραμμίζει.

Υπενθυμίζεται ότι με τρία διαδοχικά άρθρα της η ΕΦΣΥΝ είχε επιτεθεί στον Παύλο Πολάκη χαρακτηρίζοντάς τον «σαχλαμαρόμαγκα», «αρκούδα και αορκουδιάρη» και υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε ήδη να έχει πάει σπίτι του.