ΑρχικήPromotionΠαιδιά σηκωθείτε, να βγούμε στους δρόμους που χάραξε ο Πολάκης: όλοι μαζί...

Παιδιά σηκωθείτε, να βγούμε στους δρόμους που χάραξε ο Πολάκης: όλοι μαζί για δάνειο στην Attica Bank!

Η αποκάλυψη ότι ο Παύλος Πολάκης κατάφερε να πάρει πρόσφατα σπαστό προσωπικό καταναλωτικό δάνειο από την Attica Bank (70.000 + 30.000 ευρώ) πρέπει να έφερε κύματα αισιοδοξίας στους πολίτες. Είναι η πρώτη φορά από την εποχή των capital controls που μαθαίνουμε ότι μια τράπεζα δίνει τόσο εύκολα ένα τόσο μεγάλο καταναλωτικό δάνειο και μάλιστα με δεύτερη υποθήκη ένα σπίτι στα Σφακιά, υποθηκευμένο ήδη για δάνειο ύψους 300.000 ευρώ.
Δε θα μπούμε εδώ στη συζήτηση σχετικά με το αν είναι προτιμότερο ο υπουργός να παίρνει δάνειο ή να τα πάιρνει κάτω από τραπέζι από τη διαπλοκή (προφανώς είναι προτιμότερο το δάνειο) για να καλύψει τις ανάγκες του. Ούτε θα μπούμε στη συζήτηση σχετικά με το αν όντως μπορεί να αποδείξει με τις φορολογικές του δηλώσεις ότι ως γιατρός, διορισμένος στο ΕΣΥ, έπαιρνε πριν γίνει βουλευτής τα τριπλά από αυτά που παίρνει σήμερα (δηλαδή αντί για 7.000 μηνιαίως, έπαιρνε 21.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 250.000 ευρώ το χρόνο, άρα τόσα θα πρέπει να δήλωνε στην Εφορία). Εδώ, σήμερα, αυτό που μας απασχολεί είναι η καλή είδηση: ότι η Attica bank χορηγεί σήμερα καταναλωτικά δάνεια και μάλιστα 100.000 ευρώ.
Αφού, λοιπόν, πήρε ο Πολάκης, που κατά δήλωσή του δεν είναι ούτε διαπλεκόμενος, ούτε τίποτα διαφορετικό από τον μέσο άνθρωπο, γιατί να μην πάρουν όλοι; Κανονικά, μετά από αυτή την είδηση και την επιβεβαίωσή της από τον ίδιο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, στα γκισέ της Attica bank θα συνωστίζονταν σήμερα σήμερα επίδοξοι δανειολήπτες. Παιδιά σηκωθείτε, να βγούμε στους δρόμους που χάραξε ο Πολάκης. Όλοι στην ουρά για δάνειο!