Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε μπάρμπεκιου με τους φίλους του μόλις 17 μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας

17 mins read

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει ανέμελος με παρέα, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2019.

Μαζί του και η Ρούλα Πισπιρίγκου

Όπως φαίνεται σε σχετική ανάρτηση στα social media την 1η Μαΐου 2019, στην παρέα ήταν και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Υπενθυμίζεται ότι η Μαλένα, το πρώτο παιδί της οικογένειας, πέθανε στις 13 Απριλίου του ίδιου χρόνου. Αυτό σημαίνει πως είχαν περάσει μόλις 17 ημέρες από τον αιφνίδιο θάνατο του παιδιού τους.

Οι σχετικές φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media με την λεζάντα #είναι τρελός ο ψήστης, δείχνουν τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει ανέμελος με φίλους.

 

Οικογενειακή φίλη για Δασκαλάκη: «Άμα σε δω πουθενά θα σε φτύσω…»

Οικογενειακή φίλη του ζευγαριού αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, ενώ ήταν παντρεμένος με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ με τη μαμά του μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω, πριν πεθάνει η Μαλένα. Έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης, Μιλάγαμε στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί.
Μου έστελνε κάτι φωτογραφίες. Πήγε να μου την πέσει σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του. Δηλαδή να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του ‘στειλα ένα μήνυμα και του λέω «Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα». Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένειά μου ρε συ και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…

Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήταν οδηγός μου τα έστελνε. «Χίλια συγγνώμη» κι αυτά… να μου ζητάει… Μου λέει θα πάμε στο νεκροταφείο; Θα πάμε του λέω αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξαναστείλεις, σε παρακαλώ πολύ. Και πήγαμε την άλλη μέρα γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μνήμα των παιδιών. Και μου λέει εντάξει. Κιχ δεν έβγαλε την άλλη μέρα στο μνήμα. Πάντα μου έστελνε το βράδυ μηνύματα», λέει η φίλη της οικογένειας.

Facebook Comments