ΑρχικήΚόσμοςΤεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα είναι τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μετά...

Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα είναι τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μετά από 30 χρόνια

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης δημιουργήθηκαν εικόνες,που παρουσιάζουν το πως θα είναι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας 30 χρόνια μετά.

1. Κέιτ

Βασιλομήτωρ θα είναι η Κέιτ το 2054, όπως τη φαντάστηκε Τεχνητή Νοημοσύνη που επιστράτευσε το γαλλικό περιοδικό «Paris Match», για να «προβλέψει» πώς θα είναι η βρετανική βασιλική οικογένεια ύστερα από 30 χρόνια.

Η Κέιτ φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της προ πολλού την περιπέτεια με τον καρκίνο και να έχει γεράσει εξαιρετικά καλά. Ως μητέρα του νέου βασιλιά Τζορτζ το 2054 θα υπηρετεί τις θεσμικές υποχρεώσεις της, χτενίζοντας τα μαλλιά της με το στιλ που έκανε διάσημο η βασίλισσα Ελισάβετ.

2. Τζορτζ

Το 2054 στον θρόνο του παλατιού του Μπάκιγχαμ θα κάθεται ο βασιλιάς Τζορτζ, σύμφωνα με το σενάριο που δημιούργησε η Τεχνητή Νοημοσύνη. Ο μεγαλύτερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ θα διανύει το τέταρτο έτος της βασιλείας του, καθώς η επίσημη στέψη του ως βασιλιά Γεωργίου του Εβδόμου θα έγινε το 2050.

Το πρωί δεν θα ξυπνάει από τον ήχο σκοτσέζικης γκάιντας, όπως η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά από το ξυπνητήρι του κινητού του, και αμέσως θα πρέπει να βγάλει selfie για τα βασιλικά social media.

3. Ουίλιαμ – Τζορτζ

Τον γερασμένο Ουίλιαμ να συνομιλεί με τον γιο του Τζορτζ που τον διαδέχτηκε στον θρόνο φαντάστηκε το πρόγραμμα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ουίλιαμ έγινε βασιλιάς μετά τον θάνατο του πατέρα του βασιλιά Καρόλου, αλλά τον 2049 παραιτήθηκε, καθώς δεν ήθελε να βασιλεύει μέχρι τα βαθιά γεράματά του όπως η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ. Οπως δείχνει η φωτογραφία από το γαλλικό περιοδικό, το 2054 ο Ουίλιαμ θα συνεχίσει να συμβουλεύει τον γιο του στα βασιλικά καθήκοντά του.

4. Χάρι

Στα 69 του ο γερασμένος πρίγκιπας Χάρι μοιάζει πολύ με τον πατέρα του βασιλιά Καρολο στην ίδια ηλικία. Οπως το φαντάστηκε η Τεχνητή Νοημοσύνη, το 2054 ο Χάρι θα έχει ήδη χωρίσει από τη Μέγκαν Μαρκλ. Το διαζύγιο θα ανοίξει την πόρτα της επιστροφής όχι μόνο στη Βρετανία αλλά και στη βασιλική οικογένεια. Ο Χάρι φαίνεται ότι κέρδισε ξανά την αγάπη του κόσμου που είχε χάσει με το Megxit, με τη φωτογραφία του γαλλικού περιοδικού να δείχνει έναν Βρετανό να προσπαθεί να τον αγκαλιάσει.