Ο Βούτσης για τον «ημιπιτσιρικά» 35χρονο γιο του: «Μας πετροβολούν οικογενειακώς» (video)

8 mins read

Με αφορμή τη σύλληψη του γιου και άλλου ενός ατόμου για τα τρικάκια στο σπίτι της γραμματέως αντεγκληματικής πολιτικής, μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης. 
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την ενόχληση του για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα μίντια την υπόθεση του γιου του, ο οποίος όπως τονίζει είναι «ημιπιτσιρικάς 35 χρονών και όχι 40 όπως γράφουν τα σάιτ».
Στο βίντεο ακούγεται να λέει ο κ. Βούτσης:
«Κάποιοι πιτσιρικάδες ή ήμιπιτσιρικάδες σαν τον γιό μου, που είναι 35 χρονών -και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες, που μας πετροβολούνε οικογενειακά- ανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο, έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμο, όπου λέγανε ότι η ζωή των κρατουμένων είναι σημαντική, μετράει κλπ και φύγανε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βούτσης και συνέχισε: «Και ενώ φεύγανε από το δρόμο συλλάβανε δύο, μεταξύ των οποίων και τον γιό μου. Και από χθες έχει γίνει ένα όργιο παραδημοσιογραφίας. Η δεν κυρία Νικολάου, η οποία δεν ήταν εκεί, μήνυσε γιατί λέει φοβήθηκε που της είπαν ότι υπήρχαν τέτοια τρικάκια. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει ούτε στη μεταπολίτευση… Ποτέ στην Ελλάδα. Τους μήνυσε, έγινε σήμερα το δικαστήριο, αθωώθηκαν τα παιδιά» κατέληξε ο κ. Βούτσης.

Facebook Comments