ΑρχικήΠολιτικήΤίτλοι τέλους στους ΑΝΕΛ; - Το "τιτίβισμα" του Π. Καμμένου

Τίτλοι τέλους στους ΑΝΕΛ; – Το "τιτίβισμα" του Π. Καμμένου

Aρνητική είναι η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου για τους Ανεξάρτητους Έλληνες και η οριστική απόφαση θα ληφθεί αύριο το πρωί στη Διάσκεψη των Προέδρων.
Ουσιαστικά με την «έξοδο» του Θανάση Παπαχριστόπουλου η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παύει να υφίσταται, ακολουθώντας την «τύχη» του Ποταμιού.
Μετά την παραίτηση ή τη διαγραφή (ότι προηγηθεί) του Θανάση Παπαχριστόπουλου οι ΑΝΕΛ μένουν με τέσσερις βουλευτές που είχαν εκλεγεί από την αρχή (Π. Καμμένο, Κ. Κατσίκη, Κ. Ζουράρι και Μαρία Κόλλια Τσαρουχά) και τον Αριστείδη Φωκά που είχε αρχικά εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων, μετά ανεξαρτητοποιήθηκε και στην πορεία πήγε στους ΑΝΕΛ.
Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Νίκος Βούτσης επανέλαβε ότι ουδέποτε έχει θέσει ο ίδιος ζήτημα διάλυσης Κοινοβουλευτικής Ομάδας απαντώντας έτσι στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου που τον εμφανίζει ως ενορχηστρωτή της μεθόδευσης αυτής.
Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι αν και η τελική απόφαση είναι δική του, ενημέρωσε ότι θέλει να ακούσει πριν αποφασίσει τις απόψεις των άλλων κομμάτων για τη Γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής. Για τον λόγο αυτό συγκαλεί αύριο το πρωί Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Πάνος Καμμένος σχολίασε στο διαδίκτυο: “Αύριο η τελευταία πράξη του πρωτοφανούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος για τη Δημοκρατία μας, με Εθνική προδοσία της Μακεδονίας από την κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων.”